En nog meer...

En nog meer...

In het Groot Handelsgebouw vind je niet alleen horeca en winkels, maar ook tal van dienstverleners.

ABN AMRO Geldautomaat

Weena 691-693

Fit For Free

Betaalbaar sporten? Dat kan bij Fit For Free. Je kunt gebruik maken van de apparaten in de gym of aansluiten bij een van de groepslessen.

Conradstraat 40 | Website

Global Dance Centre Rotterdam

Global Dance Centre is een begrip in de urban danswereld. Nicolas ‘Shaker’ Singer is de bekend danser, choreograaf en de oprichter van de dansschool. Zij organiseren danslessen voor jong en oud.

Conradstraat 20 | Website

Kapsalon Kaat

Kapsalon Kaat is een van de eerste huurders van het Groot Handelsgebouw. Willem Kaat heeft de kapsalon van zijn vader overgenomen en werkt samen met een aantal jonge enthousiaste collega’s. Voor dames en heren.

Weena 687 | Website

Kinderopvang Het Steigertje

Kinderopvang en peuteropvang, direct naast Rotterdam Centraal Station. Ook wanneer je niet in het Groot Handelsgebouw werkt is dit een ideale locatie. De opvang heeft een gezellige buitenruimte op het dakterras op de tweede verdieping.

Conradstraat ingang E, E2.169 | Website

Praktijk voor Fysio- en Manuele therapie

Gedurende de werkdag even langs de fysio? Dat kan bij Praktijk voor Fysio- en Manuele therapie Groot Handelsgebouw. De praktijk beschikt over een trainings- en oefenruimte. Je kunt er ook terecht voor sportfysiotherapie en werkplekadvies.

Weena 723, C7.063 | Website

Rijnja Repro

Rijnja print, kopieert, scant, bewerkt en bezorgt documenten van alle formaten, op alle materialen. Van grootformaat tot kleinformaat, door heel Nederland.

Weena 725 | Website

Zwaan Bikes

Zwaan Bikes is dagelijks geopend voor de verhuur en reparatie van fietsen. Zij hebben ook een mooie fietsenwinkel met Bromptons en andere (gebruikte) fietsen.

Weena 703-707 | Website