Horeca en winkels

Horeca en winkels

Flexwerken, lunchen, vergaderen, borrelen; het kan allemaal in het Groot Handelsgebouw. Wij geven je een paar tips.

Horeca

Altijd in de Buurt

Altijd in de Buurt is een hippe coffeebar en toko in één. Je eet er chicken wafles of een broodje pulled pork. Eens per maand kun je ook meezingen met de R&B Karaoke.

Weena 709| Website

De Nieuwe Poort

Een huis voor ontmoeting en inspiratie, te midden van het dynamische Rotterdam Central District. Tijdens de lunch geniet je van een live concert. In de avond kun je dineren of van de programmering genieten. De Nieuwe Poort biedt ook vergaderruimtes aan.

Weena 711 | Website

Ellis Gourmet Burger

Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Het burgerrestaurant is dagelijks geopend. Niet alleen voor diner, maar ook voor lunch.

Stationsplein 49 | Website

LEBKOV & Sons

Van dubbele espresso tot filterkoffie, de barista’s van LEBKOV & Sons bereiden jouw koffie met kennis en liefde. Voor ontbijt of lunch haal je er ook dikke vers belegde boterhammen.

Stationsplein 50 | Website

Subway

Bij Subway stel jij zelf jouw favoriete sandwich samen, vanaf ’s morgens vroeg tot begin van de avond.

Conradstraat 6 | Website

The Poké Box Weena

Poké in a box. Denk aan gedeconstrueerde sushi, met rijst of sla. Een lekkere gezonde lunch. Bestel een grote box als avondmaaltijd.

Weena 689 | Website

't Winkeltje

In de kelder van het Groot Handelsgebouw vind je het best bewaarde geheim van Rotterdam Central District: ’t Winkeltje. Een mini-supermarkt met vers belegde broodjes.

Stationsplein 45, via de centrale ingang

VINN Rotterdam

Hier kun je terecht voor het bourgondische leven, ook tijdens kantoortijd. VINN Rotterdam serveert ontbijt, lunch, gebak en snacks. Vrijdag- en zaterdagavond is er ook gelegenheid voor een gezellige borrel met collega’s of vrienden.

Weena 701 | Website

Winkels

Amac

Jouw Apple expert. Amac heeft een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en iPod.

Stationsplein 48 | Website

Tabac & Gifts

De gemakswinkel voor tabak, wenskaarten, kranten, schrijfwaren en meer. Tabac & Gifts is ook een POST NL Business Point.

Weena 691 | Website