Vergaderen op een A-locatie

Vergaderen op een A-locatie

Op zoek naar vergaderruimte? In het Groot Handelsgebouw vind je verschillende aanbieders. Van informeel overleg, tot een luxe vergaderruimte en zelfs een bioscoopzaal.

Engels Conference Centre

Overleggen met een prachtig uitzicht over het Stationsplein? Dat kan bij Engels Conference Centre. Engels bestaat al meer dan 65 jaar, sinds de opening van het Groot Handelsgebouw. In 2015 is het conference centre grootschalig gerenoveerd en voldoet het aan alle moderne eisen. Je kan er terecht voor 18 vergaderzalen, van 12 tot 350 personen.

De Nieuwe Poort

De Nieuwe Poort is het huis voor ontmoeting en inspiratie. In De Nieuwe Poort wordt niet alleen je maag gevuld . Naast koffie, lunch, borrel of diner, krijg je ontspanning en inspiratie geserveerd. Op het Weena bieden zij een aantal vergaderzalen aan, van 16 tot 150 personen.

Bioscoopzaal Kriterion

Kriterion is de welbekende bioscoopzaal op de 8e verdieping van het Groot Handelsgebouw. Wanneer het gordijn van de bioscoop wordt geopend kijk je uit over het indrukwekkende Stationsplein. De ruimte biedt plaats aan ruim 300 personen en heeft tevens een ruime foyer. Venture Café verzorgt de verhuur van Kriterion en nog een aantal andere vergaderruimtes. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Venture Café.

Terug naar het overzicht van bezoeken

bezoeken Terug naar bezoeken