Anno nu

Anno nu

Het Groot Handelsgebouw is monument en hotspot tegelijk. Het is dé ontmoetingsplek voor daadkrachtige Rotterdammers en ambitieuze ondernemers.

Omgeven door innovatie

Sinds de bouw is het Groot Handelsgebouw het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het gebouw omvat 120.000 m2 kantoor-, winkel, horeca- en opslagruimte. Wij huisvesten nu meer dan 500 bedrijven en 2 innovatieve kantoorconcepten. Zowel Cambridge Innovation Center (CIC) als Kleinhandel zijn de afgelopen jaren wegens succes uitgebreid. In totaal bieden zij aan meer dan 200 huurders een creatieve en innovatieve werkomgeving. In het Groot Handelsgebouw word je omgeven door innovatie.

Kom naar de ‘thursday gathering’ van Venture Café of ontmoet op een van onze eigen evenementen de huurders van het Groot Handelsgebouw. Wil je meer informatie over kantoor-, winkel, horeca- en opslagruimte in het Groot Handelsgebouw? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Een stad in een stad

De bouw van het Groot Handelsgebouw was een burgerinitiatief en het ontwerp een onderdeel van het stadsleven. Ook wanneer je niet in het Groot Handelsgebouw werkt, is de locatie een prima uitvalsbasis. Je kunt er flexwerken, vergaderen, lunchen, dansen, sporten en nog veel meer. Laat jij je post al bezorgen bij Tabac & Gifts? Lunch jij al bij The PokéBox? Bekijk hier meer tips voor bezoekers en houd evenementenkalender in de gaten voor unieke ervaringen in het Groot Handelsgebouw.

The PokéBox
The PokéBox
Huiskamerconcert XL i.s.m. Operadagen Rotterdam
Huiskamerconcert XL i.s.m. Operadagen Rotterdam
Nieuwjaarsborrel
Nieuwjaarsborrel