Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Het Groot Handelsgebouw staat direct naast Rotterdam Centraal. Zowel met het openbaar vervoer als met de fiets zijn wij uitstekend bereikbaar. Ook de auto kun je gemakkelijk bij ons parkeren. Onze parkeergarages bieden ruimte aan meer dan 950 auto’s.

Direct naast Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal is de entree van de stad en de poort naar Europa. Vanuit het Groot Handelsgebouw stap je gemakkelijk in de metro, tram, bus, trein of taxi. Met het openbaar vervoer ben je in slechts 26 minuten op Schiphol Airport en in 12 minuten bezoek je Rotterdam The Hague Airport.

Parkeren

Wanneer je een ruimte in het Groot Handelsgebouw huurt, kun je ook een abonnement in een van onze parkeergarages nemen. Het Groot Handelsgebouw biedt in een aantal parkeergarages ruimte aan meer dan 950 auto’s. In de parkeergarages zijn voldoende laadpalen voor elektrische auto’s. Zowel huurders als bezoekers kunnen hier gebruik maken. Voor leveranciers hebben wij de mogelijkheid om in het gebouw te laden en lossen.

Parkeergarage achter het Groot Handelsgebouw
Parkeergarage achter het Groot Handelsgebouw

Groot Handelsgebouw deelauto

Wij vinden duurzame mobiliteit belangrijk. Daarom hebben wij samen met  Juuve Carsharing twee deelauto’s beschikbaar gesteld. Kom je met de fiets of het openbaar vervoer naar je werk, maar maak je ook graag gebruik van een auto? Met de Juuve-app kun je gemakkelijk reserveren en zelfs zonder sleutel de auto openen. Binnen een paar minuten ben je onderweg. De deelauto is voorzien van een navigatiesysteem, bluetooth, climate control en cruise control.

Je vindt een van de deelauto’s op de expeditie van het Groot Handelsgebouw. De tweede deelauto, een rode versie, staat in de ondergrondse parkeergarage geparkeerd. Beide auto’s staan  24 uur per dag en 7 dagen per week tot jouw beschikking.

Groot Handelsgebouw deelauto
Groot Handelsgebouw deelauto

Meer mogelijkheden

In het Groot Handelsgebouw hebben wij ook een interne motoren- en fietsenstalling. Heb je geen eigen vervoer? Huur dan een fiets bij Zwaan Bikes of een auto bij Hertz Autoverhuur; allemaal te vinden in het Groot Handelsgebouw.

Zwaan Bikes
Zwaan Bikes