Duurzame werkomgeving

Duurzame werkomgeving

Monument of niet, het Groot Handelsgebouw behoort tot de meest energiezuinige gebouwen van Nederland.

Gebouwd voor de toekomst

Het Groot Handelsgebouw is gebouwd voor de toekomst. De ruimtes zijn voorzien van  zon- en warmtewerend dubbelglas. Het klimaat wordt gereguleerd door warmte/koude opslagbronnen. In de parkeergarage vind je onze eigen milieustraat waar jij je afval gescheiden kunt inleveren.

Wij zien duurzaamheid niet als een trend, maar als een vereiste. Alhoewel het Groot Handelsgebouw al meer dan 65 jaar bestaat heeft het energielabel A en sinds 2017 ook het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL In-Use ‘Very Good’, ofwel 3 sterren. Het Groot Handelsgebouw is het eerste rijksmonument met deze certificering. Daar zijn wij trots op.

Buitenruimte

Midden in Rotterdam Central District vind je op onze dakterrassen een groene omgeving waar je tot rust kunt komen. Het Groot Handelsgebouw heeft meer dan 7.000 m2 dakterrassen, exclusief voor onze huurders.

Op de 8e verdieping geniet je van een indrukwekkend uitzicht over de binnenstad en havens van Rotterdam. Op de 2 verdieping hebben wij een extra groene binnenplaats gecreëerd. Al deze plekken zijn ideaal om te werken, overleggen, lunchen of loungen. Wil je een keer een BBQ voor jouw team en klanten organiseren? Dat mag natuurlijk ook!