Dynamische werkomgeving

Dynamische werkomgeving

Rotterdam Central District is de eigenzinnige kern van een wereldstad. In deze omgeving, rondom het Stationsplein, is het 24/7 avontuurlijk wonen, werken en ontspannen.

Laat je inspireren

Rotterdam Central District staat garant voor een dynamische werkomgeving. Spijkerbroek en maatpak, global en local, grote corporates tot kleine startups; alles komt samen in dit spannende gebied rondom Rotterdam Centraal. Het is er niet alleen prettig werken, maar ook goed wonen en ontspannen. Lunch bijvoorbeeld bij Jamie’s Diner of schuif aan voor een sterrendiner in Joelia. ’s Avonds is de Biergarten in het Schiekadeblok een van de favoriete plekken voor een drankje en een hapje.

Uiteraard kun je ook in het Groot Handelsgebouw zelf terecht voor de laatste hotspots en evenementen. Wij organiseren regelmatig evenementen waar jij andere huurders kunt ontmoeten en sluiten aan bij spraakmakende Rotterdamse festivals en initiatieven. Bekijk onze kalender voor de meest actuele informatie.

Festival Motel Mozaïque
Festival Motel Mozaïque

Services in het Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw is een stad in een stad. In het bedrijfsverzamelgebouw vind je horeca en tal van dienstverleners. Zij doen er alles aan om jouw (werk)dag zo prettig mogelijk te laten verlopen. Koop voor het werk een goede kop koffie bij LEBKOV & Sons, plan in de middag een informeel overleg in Bar Brasserie Engels en geniet van een vrijdagmiddagborrel op het terras van VINN. Kijk hier voor een actueel overzicht van onze horeca en winkels in het Groot Handelsgebouw.

Wat je nog meer in het Groot Handelsgebouw kunt vinden

Vergadercentra
– Catering
– Reprodiensten
– Auto- en fietsverhuur
– Kapsalon
– Kinderopvang
– Fitness
– Fysiotherapeut
– Geldautomaten
– PostNL Business Point

Catering via Bar Brasserie Engels
Catering via Bar Brasserie Engels
Zwaan Bikes
Zwaan Bikes