Huurmogelijkheden

Huurmogelijkheden

Van starter tot multinational. Wij hebben de ruimte en flexibiliteit om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Bij ons huur je kantoor-, horeca-, winkel en/of opslagruimte.

Sinds de bouw is het Groot Handelsgebouw het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het gebouw omvat 120.000 m2 kantoor-, horeca-, winkel- en opslagruimte. Wij huisvesten nu meer dan 450 bedrijven en 2 innovatieve kantoorconcepten. Zowel Cambridge Innovation Center (CIC) als Kleinhandel zijn de afgelopen jaren wegens succes uitgebreid. In totaal bieden zij aan meer dan 200 huurders een creatieve en innovatieve werkomgeving. In het Groot Handelsgebouw word je omgeven door innovatie.

Wil je direct een aantal beschikbare ruimtes bekijken?

Wij laten je graag een kleine selectie van onze beschikbare ruimtes zien. In het Groot Handelsgebouw hebben wij op dit moment ruimtes vanaf 50 m2 tot 1.700 m2 beschikbaar. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus neem snel contact met ons op voor actuele informatie. Mail info@ghg.nl of bel +31 (0)10 240 34 34. Wij helpen je graag.

  • Weena 697
    115 m2 winkelruimte met eigen ingang op de begane grond
  • Unit D6.137
    354 m2 met grote raampartijen
  • Unit E7.174
    69 m2 met mogelijkheid tot eigen pantry

Kantoorruimte

Het Groot Handelsgebouw is weliswaar een rijksmonument, maar het gebouw voldoet aan alle wensen van moderne kantoorgebruikers. Jouw werkplek is 24/7 bereikbaar en er is altijd een bemande beveiligingsdienst. De kantoorruimtes hebben hoge plafonds, warmtewerend dubbelglas, draai-kiepramen en regelbare topkoeling. Zo ben je ervan verzekerd dat het binnenklimaat altijd prettig is. Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van computervloeren waardoor je de bekabeling gemakkelijk kunt wegwerken.

De kantoorruimtes in het Groot Handelsgebouw zijn flexibel in te richten. Door de opzet van het gebouw kunnen wij kantoorruimtes naar wens kleiner of groter maken. Bij ons huur je al een kantoorunit vanaf 50 m2 tot enkele duizenden vierkante meters. In de kantoorruimtes bieden wij veel vrijheid voor de inrichting. In het gebouw zelf zorgen wij voor duidelijke signing en vermelding van jouw logo.

Werken in het Groot Handelsgebouw betekent werken in een dynamische omgeving. In en om het gebouw vind je talloze horecazaken en dienstverleners die er alles aan doen om jouw (werk)dag prettig te laten verlopen. Wil je gedurende de dag even tot rust komen? Maak dan gebruik van onze dakterrassen op de 2e en 8e verdieping, met prachtig uitzicht over de binnenstad en haven van Rotterdam.

Wil jij weten wat het Groot Handelsgebouw voor jou kan betekenen? Neem nu contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging en bel +31 (0)10 240 34 34.

Kleinhandel

Kleinhandel is het creatieve co-working concept in het Groot Handelsgebouw. Je kunt er terecht voor een flexplek, eigen  werkplek of een eigen unit. Kleinhandel is een echte community. Je deelt niet alleen de keuken en vergaderfaciliteiten, maar ook kennis en gezellige momenten samen met jouw buren. Heb je hulp nodig met iets praktisch of breid jij graag je netwerk uit? Maak dan gebruik van de online community of  sluit gezellig aan bij het maandelijkse Kleinhandelbiertje.

Neem voor meer informatie contact op met founders Sem Carree of Brendan Jansen op de Haar via hello@kleinhandel.org.

Horeca- en winkelruimte

Wij bieden de ideale locatie voor jouw horeca- of winkelruimte midden in Rotterdam Central District. Ligt jouw nieuwe locatie direct naast Rotterdam Centraal dat dagelijks door 170.000 reizigers wordt bezocht? Het Groot Handelsgebouw is een A-locatie met een enorme aantrekkingskracht.

Onze horeca- en winkelruimtes bevinden zich op de begane grond, de ‘plint’ van het gebouw. De ruimtes aan het Stationsplein, Weena en de Conradstraat zijn licht, modern en van alle gemakken voorzien. De oppervlakten variëren van 130 m2 tot 970 m2.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging en bel +31 (0)10 240 34 34.