Geplaatst op: 10 augustus 2018

Birgitta Padberg nieuwe Managing Director Groot Handelsgebouw

Birgitta Padberg nieuwe Managing Director Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw heeft een nieuwe Managing Director! Birgitta Padberg start maandag 3 september in haar nieuwe functie. Zij is aangesteld door Equity Estate, zij verzorgen samen met het huidige team het gebouwmanagement. Birgitta Padberg zal het team aansturen en de ambities van de nieuwe eigenaar, HighBrook Investors, vormgeven.

‘Het is een stoer en authentiek rijksmonument met een grote diversiteit aan huurders.’

Birgitta Padberg heeft ruim 20 jaar werkervaring in commercieel vastgoed en is nu Associate Director bij Cushman & Wakefield. Birgitta Padberg is een expert op het gebied van commercieel vastgoed en heeft 14 jaar ervaring in het aanhuren, verhuren, aankopen en verkopen van Rotterdams vastgoed.

Uitzicht op het Groot Handelsgebouw

Door haar werk en kantoorlocatie keek zij vanuit het Weena jarenlang uit op het Groot Handelsgebouw. ‘Ik ken het Groot Handelsgebouw goed. De oppervlakte en de architectuur maken het een imposant gebouw. Het is een stoer en authentiek rijksmonument met een grote diversiteit aan huurders,’ aldus Birgitta Padberg.

Ambities HighBrook Investors

HighBrook Investors heeft de ambitie om het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland verder te ontsluiten en de multifunctionaliteit te vergroten. Birgitta Padberg is enthousiast. ‘Er zijn nog steeds veel onontdekte plekjes in het Groot Handelsgebouw. Het zou mooi zijn als wij het enorme dakterras van 7.000 m2 publiek toegankelijk kunnen maken. Ook de routing in en om het gebouw willen wij optimaliseren. Ik kijk ernaar uit deze uitdaging aan te gaan; samen met HighBrook Investors, Equity Estate en het huidige team dat jarenlang ervaring heeft met het management van het Groot Handelsgebouw’.

Terug naar het overzicht van nieuws

nieuws