Geplaatst op:

Winnaars Lampjesfeest en inzamelingsactie Stichting Jarige Job

Winnaars Lampjesfeest en inzamelingsactie Stichting Jarige Job

De feestlampjes gaan weer aan!

Donderdag 28 november gaan onze feestlampjes weer aan. Voorgaande jaren was de eer aan burgemeester Aboutaleb en locoburgemeester Wijbenga om de feestverlichting aan te doen door op ‘de rode knop’ te drukken. Dit jaar organiseerden wij een winactie voor bijzondere Rotterdammers die ook wel een keer in de spotlight willen staan. De winactie was een succes. Wij ontvingen meer dan 50 aanmeldingen met hele bijzondere verhalen. Omdat wij moeilijk konden kiezen hebben wij ervoor gekozen om twee winnaars blij te maken.

Winnaars

Huib Lloyd

Huib Lloyd is de oprichter en directeur van Stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor meer dan 61.000 kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.

Kirsten Gorter

Kirsten Gorter is content manager bij Somention en influencer. Haar team in het Groot Handelsgebouw en verloofde meldden haar massaal aan voor de winactie. Met haar eigen hashtag ‘gorterglittert’ is deze enthousiaste dame wat ons betreft de meest geschikte persoon om naast Huib Lloyd te staan, die zelf niet van de spotlight houdt.

Inzamelingsactie Stichting Jarige Job

Het Lampjesfeest wordt het startmoment van een periode waarin geven en het vieren van een feestje centraal staan. Op vrijdag 29 november, Black Friday, opent burgemeester Aboutaleb de Pop up shop van Stichting Jarige Job. Black Friday is een traditie overgewaaid vanuit Amerika en is hét moment om met enorme kortingen cadeaus te kopen. Stichting Jarige Job vraagt iedereen op dat moment een extra cadeautje te kopen en deze te doneren. Zo kunnen zij kinderen met een prachtige verjaardag verrassen.

Wij roepen je op om een donatie te doen aan Stichting Jarige Job. Dat kan op verschillende manieren:

  • Koop een cadeau en geef dat voor 29 november af bij de centrale receptie of bij ons kantoor in A2.191. Heb je geen tijd om een cadeau te kopen? Je kunt ook een financiële bijdrage geven. Dat kan zelfs online.
  • Kom op vrijdag 29 november om 10:00 uur naar de Pop up shop en maak er met Stichting Jarige Job en anderen een grootse opening van, zoals alleen Rotterdammers dat doen.
  • Kom op een vrijdag, zaterdag of zondag in december naar de Pop up shop om een donatie te doen. Ter plekke een cadeau kopen om te doneren kan ook.

De Pop up shop vind je op de Korte Lijnbaan 12-14 en is tot eind december geopend.

Terug naar het overzicht van nieuws

nieuws Terug naar nieuws