Geplaatst op:

Kom langs tijdens de Rotterdamse Dakendagen

Kom langs tijdens de Rotterdamse Dakendagen

Je kan het dak op!

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen kun je letterlijk het dak op. 1 en 2 juni zijn namelijk meer dan 20 daken voor het publiek geopend. Je kunt niet alleen van het uitzicht genieten, maar ook meedoen aan bijzondere programma’s. Om deel te nemen moet je wel in het bezit zijn van een dakpas.

Groot Kinderdak

Het dakterras van het Groot Handelsgebouw is normaal gesproken exclusief voor onze huurders. Maar speciaal voor de Rotterdamse Dakendagen wordt een deel van de dakterrassen omgetoverd tot een groot speelparadijs, voor jong en oud. Knutsel bij Archikidz je een eigen architectenbril in elkaar. Daarna kun je met de Speelfabriek een zelfontworpen krabbelrobot maken. Ook megagrote spellen zoals Jenga en 4-op-een-rij staan voor je klaar. Genoeg gespeeld? Plof dan neer in een zitzak en geniet met een limonade in de hand van het uitzicht over de stad en de haven.

Fotograaf

Let op! Zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur komt onze fotograaf Mark Bolk langs. Wil jij niet op de foto, of wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Geef hem een seintje of stuur ons een mail via info@ghg.nl.