Geplaatst op:

Winactie: zet jij onze lampjes aan?

Winactie: zet jij onze lampjes aan?

Winactie

Het is alweer het derde jaar dat wij onze feestverlichting gaan ontsteken. Dit jaar organiseren wij donderdag 28 november een  Lampjesfeest met wederom een bijzondere performance op het Stationsplein. Voorgaande jaren was de eer aan burgemeester Aboutaleb en locoburgemeester Wijbenga om de feestverlichting te ontsteken door ‘de rode knop’ in te drukken. Ook dit jaar nodigen wij een bijzondere Rotterdammer uit…Misschien ben of ken jij degene wel.

Sta een avond in de spotlight

Die bijzondere Rotterdammer ben jij misschien wel! Wil jij onze feestverlichting vanaf het Stationsplein ontsteken? Of ken je iemand die daar heel blij van zou worden? Stuur ons een mail en leg ons uit waarom wij deze persoon zouden moeten kiezen. Mail jouw aanmelding uiterlijk 14 november naar Rebecca Sigmond (Marketing en Communicatie Manager) via sigmond@ghg.nl. Maandag 18 november maken wij de winnaar bekend.

Meld je aan voor het evenement

Donderdag 28 november start het programma om 17.00 uur met een borrel voor onze huurders. Vanaf 17.30 uur vind het publieke deel van het evenement op het Stationsplein plaats.  Meer informatie over het evenement vind je hier.

Terug naar het overzicht van nieuws

nieuws Terug naar nieuws